top of page
VI VIZOI logo_high_resolution - kopie.pn

Gelaat

Vi Vizio instituut werk met het hoogwaardig salon merk Sothys.

Deze producten zijn plantaardig, hypo allergeen en dierproefvrij.

De gelaatsverzorgingen zijn aangepast aan ieders huidtype met oog op huidverbetering.

U kan genieten van  een gelaatsbehandeling "soin classic", een aangepaste intensieve SPA behandeling voor de gevoelige huid, of u kan een keuze maken uit de overige twee intensievere behandelingen: detox of hydra.

Deze intensieve behandelingen zijn gericht op  op hydratatie "soin hydra3Ha" maar ook voor de zeer gevoelige huid biedt Vi Vizio Instituut een aangepaste intensieve behandeling aan  zoals nl. de "soin termale SPA", geïnspireerd en met het water uit de thermen van Spa. 

Een gloednieuwe behandeling voor het gelaat op basis van vlierbessen, eleutherococcus en peptiden is de intensieve behandeling Detox energissante .

Wil jij je huid nieuw leven inblazen door te BOOSTEN met meer ENERGIE?

Wil jij je huid helpen in alle omstandigheden te BESCHERMEN tegen de schadelijke effecten van omgevingsstress, verantwoordelijk voor een versnelde huidveroudering?

Deze behandeling geeft als doel een bescherming tegen vervuiling, werkt ontgiftend en geeft je huid een boost aan energie!

Laatst bijgekomen in het gamma der gelaatsbehandelingen is de  Sothys "organics", soin éclat fraicheur.

Deze verkorte behandeling met een frisse geur verkwikt de huid en maakt haar meteen stralend. Ontdek nu de vegan en Ecocert gecertificeerde gezichtsverzorging met regionale biologische actieve ingrediënten en de heerlijke geur van anijs en citrus. Geschikt voor alle huidtypes. Zelfs de gevoelige!

(Gemaakt in Frankrijk: voor korte leveringsroutes komen alle gecertificeerde biologische actieve ingrediënten van Sothys Organics® zoals berkensap, luzerne, meidoorn en kamperfoelie uit Frankrijk.

Sothys besteedt ook aandacht aan duurzaamheid als het gaat om verpakkingen.

Sothys is partner van Plastic Bank en maakt de Sothys Organics® lijn plasticneutraal.)

 

Actualite_Detox_Energie_1_fullsize_3151.
sothys foto stenen.jpg
SOTHYS FOTO LICHAAM.jpg
bottom of page